Ryggbiff och sallad med rostade pumpakärnor och parmesan
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ryggbiff och sallad med rostade pumpakärnor, ostronskivling och parmesan – recept 4 personer 600-700 g ryggbiff (gärna med kappa)
  • 3/4 dl rostade pumpakärnor
  • 1 msk olivolja
  • 200 g ostronskivling
  • 25 g smör (att steka ostronskivlingen i)
  • 1 msk raps-/olivolja (att steka ostronskivlingen i)
  • 150 g blandad sallad (t.ex. romansallad, ruccola, bladspenat och mangold)
  • 1/2 citron (saften)
  • 1/2 dl olivolja
  • 50 g parmesanost
  • 12 schalottenlökar (hela)
  • 2 msk smör (till löken)
  • balsamicokräm
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.