Skölj salladen, spenaten och skär paprikan i strimlor. Häll över vinägretten och hyvla i parmesanost. Tillsätt lättkokta haricot verts som spolats med kallt vatten
Servera med något av nämnda kolhydratstillbehör och en sallad. De smakar så gott efter den behandlingen och ger mycket trevligt crunch strödda på en sallad
Skölj salladen, spenaten och skär paprikan i strimlor. Häll över vinägretten och hyvla i parmesanost. Salta och peppra och efterstek så att den blir helt genomstekt
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Riv över lite parmesanostoch servera. Ringla dressingen över salladenoch sprinkla de rostade solroskärnorna över
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Helstekt ryggbiffmed grönsaksmix ochparmesanPortioner. Parera ryggbiffen fri från senor, salta och peppra rikligt runt om och ge biffen en fin yta runt om på grilljärn
Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter. Ni som följer Citroncest, har säkert märkt det eftersom just avokado förekommer i vart och varannat recept nu för tiden
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält medparmesanost. Då passar man på att äta det kött som är färdigstekt och gör succé med att i efterhand komma med mer mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.