Blanda mosad chrevre med créme fraiche och basilikablad och bred över laxfileerna. Lägg upprop den färdiga laxen och servera med potatis och en grönsallad
Serveras genast med ångkokt ris och den karamelliserade såsen drisslad över. Som jag har berättat tidigare har jag en stor nyfikenhet för de olika asiatiska köken
Karamelliserad rödlök. Jag har inte rökt laxen själv. 4 stora skivor kallrökt lax. 1) Bred smör på rågbrödsskivorna och lägg på bladpersilja/sallad, rökt lax och karamelliserad rödlök. 4 stora skivor kallrökt lax
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.