Minsommartomatsoppa smakar finfintriktigt kall en sån här riktigtvarm sommardag som vi haft den sistatiden, men är lika god rykande varm när höstvindarna börjar sno som vettvillingar runt husknuten
Hittade ett recept på tomatsoppa med apelsini så det var vi ju tvungna att testa. Blev en god soppa och lite annorlunda än den jag brukar göra med basilika osv
Jag gjorde en väldigtsmarrigvarm smörgåstårta förra helgen. Bryn färsen i smör. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas ini röran
lätt att tillaga, går att varieraioändlighet och smakar fantastiskt. Varmrätt. Jag brukar dubbla det och lägger då ut bröden som en stor cirkelistället för en halvmåne
Skär bacon fintimindrebitar, likaså purjolöken. Fräs upp i en kastrull och tillsättchampinjonerna. Ta bort från plattan och blanda alltsammans med creme fraiché och rör ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.