Trekanter med sardell- och äggfyllning
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skiva formbröd
  • 2 skiva formbröd
  • 30 g ärtskott
  • 0.5 st paprika
  • 5 st sardellfiléer
  • 1 dl kikärter
  • 2 msk lättfil
  • 2 tsk lättmajonnäs
  • 1 tsk citron
  • 1 tsk akaciahonung
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • 1 msk persilja
  • salt och peppar
  • 1 st ägg
  • 1 msk kesella
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 st morot
  • 1 msk dill
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.