Mixa ihop mozarellanmed ägg och krydda och häll över. Eftersom salsiccian redan är kryddad med örter och vitlök är det bäst att ta de lite försiktigt med kryddningen
Häll på vattnet, smula i fiskbuljongen och lägg i rikligt med färsk timjan. Koka under tiden potatisen i en separat kastrull, var noga med att den inte blir för mjuk
Servera med valfri sallad. Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
Varva grönsaker, mozzarella och passerade tomater. 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar). Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter. 1 aubergine 2 zucchini 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
En kvist ugnsrostade körsbärstomater blir sällan fel som tillbehör. Mat med brun sås blir just brun på bild ochdärmed inte så vackert att vila ögonen på
Fördela avrunna kronärtskockor, ugnsbakade körsbärstomateroch bitar av mozarella i pajskalet. Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrätt medmozarellaoch soltorkade tomater. Så idag är jag hemma med henne och snön vräker ner utanför fönstret
Till det ett krämigt potatismos och ugnsstekta körsbärstomater. Ett gäng körsbärstomater. Fast med lite mer kärlek än "bara" stekt i pannan, nämligen bakad i ugnen med ett täcke av champinjoner, lök, ost och persilja
I den här gratängen blev det bacon, gul lök, champinjoner och några nävar körsbärstomater på toppen. Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.