Är du sugen på något gott så har du kommit helt rätt, ja i alla fall om du gillar pastaoch räkor för det är just det som står på menyn här i det Mårtenssonska köket idag
Fördela laxen över pastanoch strö över parmesanost. Koka pastan. Garnera med persilja. Mixa dill, parmesanost, mandel, pressad vitlök, olja och vinäger till en jämn massa
Servera medpastaoch sallad. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll på matlagningsvin, smula ner buljongtärning, blanda ner tomatpuré och krydda med dragon och körvel
Receptet på denna krämiga och goda pastarätt, med tahinisås och zucchini, hittade jag på food. Koka under tiden pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på paketet
500 g spaghetti 12 sardellfiléer 500 g körsbärstomater (eller körsbärstomater) 0,5 dl olivolja 50 g smör 3 klyfta vitlök 2 små torkade chilifrukt, hela 0,5 dl olivolja 50 g smör 125 g svarta oliver utan kärnor 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ev salt
Blanda ihop såsen medpastanoch låt svalna. Under tiden som du kokar pasta fräser du hackad vitlök i olivolja och tillsätter hackade sardeller, fräser en stund och pressar i en halv citron som du sedan lägger i (använd helst ekologisk eller tvätta den noga innan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.