Lägg i räkorna och smaksätt med apelsinskal, vitlök och timjan. Servera grytan med potatis och bröd. 400 g räkor med skal. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g räkor med skal 400 g sejfilé 1 purjolök 1 stor fänkål Arla® Svenskt Smör 2½ dl hönsbuljong 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat rivet skal av ½ apelsin 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk timjan 1 kg potatis 1 baguette, gärna vitlöksbaguette
Lägg i räkorna och krydda med apelsinskal, vitlök och timjan. 400 g räkor med skal. Skala räkorna. Skär fisken och purjolöken i stora bitar och fänkålen i mindre bitar
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Som utlovat, recept på fiskgrytan från förra helgen. Jag gjorde vitlöksbrödet på grov panini, men kan nog bli snäppet godare med vanlig baguette faktiskt
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång
Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skala moroten, dela längs med i tunna stavar och skär i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.