Inlägget Stekt torsk med sallad på primörer och skiratsmör dök först upp på Clean Eating by Annika. Men i veckan som gick lagade jag en torsk-rätt som blev jättegod – torsk med en ljummen sallad och skiratsmör
på ett lock för att korta stektiden. Godast är denna med en bit färsk torskfilè men också en fryst bit som fått tina i lugn och ro blir god med lite skiratsmör
Servera med lite kvarg och du har en perfekt liten efterrätt. Dessutom gjorde det att jag fick alla smörstekta rabarber för mig själv, karlen tyckte det var alldeles för surt
Man kan liksom inte bestrida det faktum att smör gifter sig nått så fantastiskt bra med fisk. Samma sak med dagens fördrink… men den kommer bloggas om såklart i samband med duellen
Servera strömmingen tillsammans potatismoset, lingonsylt och smält, skiratsmör. Mosa potatisen med en potatisstöt och blanda i smör, mjölk, muskot, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.