En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Skala moroten och skär i remsor med en potatisskalare. Skira smöretoch riv pepparroten. Plocka ur fisken ur rimningslagen och salta och peppra fisken lätt
Inlägget Stekt torsk med sallad på primörer ochskiratsmör dök först upp på Clean Eating by Annika. Men i veckan som gick lagade jag en torsk-rätt som blev jättegod – torsk med en ljummen sallad ochskiratsmör
Torskryggmed bruten potatis ochskiratsmörmed senap. Till middag åt vi något väldigt gott, Hovås fiskbil hade fin torskrygg idag trots att det är söndag och till det friterade jag broccolli, gjorde spenatsallad med tomat och bacon, bruten potatis och ett underbart smör, bästa middagen på länge
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstektatorskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans med riven pepparrot ochskiratsmör
Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Lägg dem i kastrullen med kallt vatten och skala dem för hand genom att gnida bort skalet
Mjäll och fin torskrygg tillsammans med smält smöroch pepparrot - en oslagbar kombination. Lägg torskryggen i en ugnssäker form, krydda med salt och citronpeppar och slå lite vatten runt fisken
Börja med att skala och koka potatisen. Inte klokt vad det är billigt med torsk här. Har bara hittat färska rödbetor på marknaden och det är mycket godare att koka rödbetorna själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.