Färsk rensad fisk fylls med dill, tomater och lök på en saltbädd av citronsalt. Den kalla såsen förbereds gärna dagen innan med Creme Fraishe, Löjrom och Dill, mängden löjrom och dill efter smak
Tillsätt gräddfilen och smaka av med salt och peppar. Salta fileérna och lägg dem i en smörd ugnsform. Strö över rensade räkor och servera med pressad potatis eller potatismos
Börja med att göra den kalla såsen. Mosa den och blanda med övriga ingredienser till såsen. Krydda fisken lätt med salt, blanda det rivna brödet och pepparroten
Man kan liksom inte bestrida det faktum att smör gifter sig nått så fantastiskt bra med fisk. Samma sak med dagens fördrink… men den kommer bloggas om såklart i samband med duellen
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.