Denna ljuvliga kaka avnjöts av oss alla i familjen, + besök igår. Både jag och Simon gillar att experimentera och slänga ihop det vi har hemma och denna variant var en sådan
Jag fick ett mail, från en rar läsare, Petra. Hon undrade om jag kunde hjälpa henne med att förvandla den HÄR tårtan till något som passar mer till den kosten hon äter idag
Just nu dignar det verkligen i vår trädgård. Både i form av sena blommor, örter och bär. Jag vet verkligen inte vart eller vad jag ska göra av alla vinbär som trängs på buskarna
…Eller första december, men det är ju början på julen. Och det är bara ett försök. Jag kan inte lova att jag kommer lyckas, för ibland bli frestelserna för stora
Vilka varor ska man ha hemma när man bakar enligt lchf. I dag får ni som är intresserade och nyfikna reda på vad jag använder för produkter när jag försöker få till diverse godsaker i köket
Industriproducerade potatisplättar är ofta poppis att servera i skolor och förskolor. Det går visserligen knappt att hitta något färdiglagad som inte innehåller tillsatt sötning nuförtiden
Här kommer del 3 i Morotslivs sockerskola. I denna del går vi mera praktiskt in på olika typer av socker och sötningsmedel som vi hittar i butikshyllan och kollar på vilka man bör undvika och vilka som är bättre
Rör smör och socker poröst. Tillsätt havregryn, vaniljsocker och mjöl. Arbeta ihop en smidig deg. Gör en blandning efter eget tycke och smak av socker, kanel eller kardemumma
Detta är del 1 i en Morotslivs sockerskola. Vem gillar inte socker. De gör nog de flesta av oss. Själv har jag också vandrat till och från sockerträsket många gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.