Om man inte har tid att vänta kan man hoppa över det, och då blir middagen snabblagad. Idag har vi hunnit med att skjutsa Max till tandläkaren och sen till skolan
-) ) och för att inte det skulle gå till spillo blev det en kycklinggratäng på det som fanns hemma. Vi hade en massa överblivet kokt ris i kylen från gårdagen (någon tänkte lite fel
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängenmed sånt jag hittade hemma. December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Till middag ikväll blev det kycklinggratängmed bacon, ananas ochmango chutney. Strö över jordnötterna och servera med ris, salladsblad ochmango chutney
Krydda med kanel, gurkmeja, ingefära, salt och peppar. Kom att tänka på det afrikanska temat vi haft i en kurs på skolan i veckan, och jag bestämd mig för att göra mango-kycklingsås
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mango chutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.