Garnera med gräslök och servera med potatisen. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. 1Vispa ihop övriga ingredienser och häll det i formen
Krydda kycklingen med spiskummin, oregano, salt och svartpeppar. Superenkel middag, den här kycklinggratängen svänger du ihop busenkelt och sedan sköter den sig självt i ugnen
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor. Tillsätt sedan grädde, crème fraiche, kycklingfond, mangochutneyoch ingefära
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mangochutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Servera med kokt ris/pasta och en fräsch sallad. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Avsluta med att strö ut ett tunt lager riven ost över gratängen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.