Skär kycklingfiléerna i bitar. Tillsätt en tärning kycklingbuljong och slå på vatten. 3 kycklingfiléer. 1 tärning kycklingbuljong. 3 kycklingfiléer Salt & peppar. 1 tärning kycklingbuljong
Koka ihop matlagningsgrädde, vispgrädde, kycklingfond, dragon och rivet skal och saft från citronen. 900 g kycklingfilé. 1½ msk kycklingfond. Dela varje kycklingfilé längs med filén så du får 2 filéer (tycker det är lättare att vara säker på att dom blir klara när man gör så). 900 g kycklingfilé. 1½ msk kycklingfond
Vi blev så sugna på kycklingkebabrulle så vi gjorde det istället. Skär kycklingen i småbitar och rör ner det i marinaden, låt det stå och dra i nån timme
4 port Ingredienser 1 st grillad kyckling (går bra med kycklingfilé) 300 g pasta t ex tagliatelle 2 st purjolök 2 st vitlöksklyftor 2 1⁄2 dl Kelda® matlagningsgrädde 1 dl mild ajvar relish 2 msk färsk timjan Gör så här. 1 st grillad kyckling
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg. Tillsätt salt, chili, farinsocker, soja, kycklingfond, pressad citron, jordnötssmör och kokosmjölk
Bena ur kycklingen och skär i bitar. Lägg kycklingköttet i en smord ugnsfast form. Skala och dela bananen på tvären och sedan på längden och lägg ovanpå kycklingen
Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen. Dela varje filé på mitten och krydda kycklingen med salt och peppar, och stek i smör&rapsolja
2 st kycklingfiléer. Skär filéerna i mindre bitar och bryn i oljan. Skala och tärna morötterna och låt fräsa med tillsammans med lök och pressad vitlök