Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomateroch dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär kycklingen i mindre bitar och smörstek dem klara med salt & peppar. Ser dock inte fram emot morgondagen eftersom det är begravning, känns emotionellt jättejättejobbigt och jag blir tårögd bara jag tänker på det
Skiva mozzarellan och placera överst, toppa med pinjenötter. Jag fick en väldans respons på Instagram när jag delade en bild med dagens Italienska kycklinggratäng
Fräs champinjoner, tomateroch pressad vitlök i lite smör tills allt har fått färg. Häll nu grädden över allt och dela mozzarellan i bitar och blanda med kycklingblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.