Häll det vitavinet över salsiccian, och låt koka ihoptills hälften av vinet återstår. Tillsättsalsicciablandningen, rör om, och späd med små slattar av kokvattnet tillskonsistensenblirkrämig
Häll ipotatisskivorna, vittvin, grönsaksbuljongpulver, vatten och torkad dragon. Medmatigatillbehör (här bacon) kan visittaoch njuta av soppan medanhöstvindarnamedKatiai spetsen river utanför
Grädde, vittvin, vitlökoch räkor. Rör ihop grädde, vinochvitlök - tillsätt ex ljus Maizena. Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll i tomathacket och dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt medlitefiskbuljong. Häll ivin, grönsaker och grädde. För att intebli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.