Börja med att rosta spiskummin, koriander, svartpeppar, chili, nejlika och kardemumma i en torr panna, genom att göra detta så får du ut mer och djupare smakav kryddorna
Vänd ner hackad färsk dragonochsmaksättmedvinägern. Idag blir det en gryta, gör oftast grytor på hösten ochvintern vet inte varför tycker bara att det passar bra
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Jag garnerade mina med kristyr ochvitt glitterflakes. Jag ville ha dem vita ochvintrigamed en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.