Men jag väljer att skippa alla namnen och bara kalla den Kycklinggrytamedädelost. Några dagar senare hade även Malin (Malin´s Diner) testat denna gryta så om jag skulle namnge denna skulle jag kalla den Agneta, Anna, Helena och Malins kycklinggryta
Servera med kokt ris/pasta och en fräsch sallad. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Avsluta med att strö ut ett tunt lager riven ost över gratängen
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Nu var det längesen jag uppdaterade igen och ännu längre sedan jag delade med mig av ett recept, så då tycker jag att det perfekta come-back receptet är detta otroligt utsökta recept på KycklinggrytamedÄdelost
Lite surf på Allt om Mat och det blev en variant på en kycklinggryta jag hittade där. -) Det gör inget om det ser lite knasigt ut, i sällskap medvitt vin och tomater är smaken det enda man tänker på
Rör ner selleripuré ochhasselnötter, spara några till garnering, smaka av med svartpeppar. Fräs det tillsammans med riset i smör-&raspolja i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.