Långlagade griskinder med vitt vin, timjan, senap och grädde
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Långlagade griskinder med vitt vin, timjan, senap och grädde, 1-2 portioner Steg 1
  • 4 griskinder (endast den bulliga muskeln)
  • smör/olja att steka i
  • 1 dl vitt vin
  • 1,5 dl vatten
  • 4 timjanskvistar
  • 1 lagerblad 1/2 rödlök i klyftor
  •  
  • Steg 2
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk vitt vin
  • 1,5 tsk dijonsenap
  • 1/2 msk soja
  • colorit
  • salt, vitpeppar
  • Bryn köttet runt om. Lägg i crockpoten och häll i resterande ingredienser till steg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.