Dela morötterna på längden och lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt. Ringla över flytande honung, olivolja och strö över flingsalt samt chiliflakes.
Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Riv morötternaochlöken grovt och dela oliverna i halvor. Lägg i spenatblandningen, salta, peppra och droppa citronsaftpåfiskens båda sidor och lägg den sedan i formen
Såå skönt med lite lediga dagar igen. I took the train yesterday and have some day’s off from work. Hade en period i mitt liv när jag jobbade Alla dagar när folk var lediga o verkligen njuter Nu när även jag är ledig
Skölj sparrisenoch ta bort de hårdaste delarna påstjälken. Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Skala havskräftornaoch skär dem pålängdenoch bryn dem tillsammans med löken. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt kort tillsammans med såsen i stekpannan
Smaksätt även med en persiljestjälk och pressad vitlök och stek på stark värme i ett par minuter. Häll av vattnet och fräs dem i en stekpanna med olja och hackad lök
Ingefärssmaken mildras av både honung ochcitron som gör den välbalanserad. ) och vi tror immunförsvaret i dessa förkylningstider blir extra stärkt avingefärsdrycken
När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.