Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja. Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl
Blanda med soja och vatten så får du en sk stirfrysås. Kan även serveras med ris eller nudlar. Klipp de soltorkade tomaterna, finhacka chilin, pressa vitlöken, skala och riv ingefäran
Ikväll åt vi en mustig fisksoppa med saffran, tomat, ingefäraoch apelsin. Jag skivade och stekte en morot, en gul lök, tre vitlöksklyftor, en halv chilifrukt och en bit ingefära i olja
Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Ta ut och fyll tomaternamed brieost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
När du ändå är i farten kan du göra i ordning en plastpåse eller burk med en sats av de torra ingredienserna, så är det lätt nästa gång det blir bakdags att bara tillsätta fiberhusk, ägg, olja och yoghurt medan ugnen värms upp
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.