DelaTwitterFacebookSkriv utE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Matig salladmedröda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Boken är fantastisk och mycket inspirerande - långt ifrån mina fördomar om att vegetariska kokböcker har trist lay out och är föga inspirerande för någon som mig som gillar vackra bilder (även om det på sistone finns flera bra "veggböcker" där "Slottsträdgården Ulriksdal" och "Grön mat
Låt rinna av väl och gör under tiden en dressing på ingefära, vitlök, citronsaft och olja. När det är dags att servera dekoreras salladenmed kärnorna från granatäpplet
Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor. Men här kommer en härligt fräsch sallad som vi gjorde idag till middagen
Denna vecka blir det en bönsalladmed smakrik halloumi och en limesås. Romansallad. I ochmed att jag har fått jobb så får mannen dra det stora renoveringslasset så jag ska göra vad jag kan för att underlätta och hjälpa till med planeringen
Det här medvegetariska grytor. Jag vill bli bättre på att göra vegetariska grytor som denna, dels för att det är så himla enkelt och gott, men samtidigt för att det är billigt och näringsrikt
Inte för att det är ett krångligt recept på något vis, enligt Jamie Oliver som vi hittat det hos är "det här receptet jätteenkelt - resultatet blir ljuvligt i både smak och doft
Som alla andra måndagar delar jag med mig av ett vegetariskt recept och denna vecka blir det en fräsch och nyttig rotfruktssoppa som toppas med krispig selleri
Sen kan man ju använda bönor i många former och färger då de finns en rad olika sorter och de kan ätas om de är, vara en del i en omelett eller sallad eller mosas till en förrätt eller varför inte göra en bönhummus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.