Innehållsrikt och supernyttigt frukostbröd - gluten och mjölkfritt
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk Fiberhusk
  • 1½ dl vatten
  • 3 dl rårismjöl
  • 2 dl ljust
  • 2 dl teffmjöl
  • 1 dl boveteflingor
  • 1 dl hirsflingor
  • 1 dl quinoaflingor
  • ½ dl chiamjöl
  • ½ dl ljus
  • ½ dl skalade hampafrön
  • ½ dl nyponskalmjöl
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl torkade lingon
  • eller tranbär
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 ägg
  • ½ dl kallpressad avocadoolja, mandelolja eller rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.