RomRussin & Pecannötstårta
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rom
  • 11 augusti 2018
  • Rom
  • Russin (som jag gör min)
  • 1½ dl russin
  • 1-2 tsk vit sirap
  • en knivsudd vaniljsocker
  • 4 bottnar
  • 19 cm
  • 3 medelstora ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 0,66 dl ljummet vatten
  • finrivet skal av 1 liten citron
  • ½ tsk vaniljsocker
  • Russin&Nötfyllning
  • 500 g ricotta med fetthalt på 13%, gärna Galbanis som är krämig och god
  • 165 g florsocker
  • ½ tsk vanilj
  • 1½ dl Rom-Russin
  • 1-2 droppar mandelessens (ej bittermandelessens)
  • Montering
  • 3 medelstora ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 0,66 dl ljummet vatten
  • finrivet skal av 1 liten citron
  • ½ tsk vaniljsocker
  • Russin&Nötfyllning
  • 500 g ricotta med fetthalt på 13%, gärna Galbanis som är krämig och god
  • 165 g florsocker
  • ½ tsk vanilj
  • 1½ dl Rom-Russin
  • 1-2 droppar mandelessens (ej bittermandelessens)
  • Montering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.