Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
-) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå
Det kan väl inte bli annat än gott, med sådana ingredienser och kryddor. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
Jävligt Borlänge – Jävligt Gotts Veganburgare på Bastard Burgers. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – Jävligt Gott
Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Här kommer ett gott recept som passar perfekt till sommaren. Typiskt men inte oväntat, allt sjukt verkar ju fastna på mig nuförtiden och många på jobbet hostar och hostar och snuvar
Jag vet faktiskt inte vad jag gjorde för fel, men gott blev det i alla fall. Receptet kommer kommer från Kronjäst och står påburken med surdeg, jag har bara ändrat lite lite grann
Forma smeten så gott det går till runda bollar med hjälp av två teskedar. I jakten på något varmt alternativ till glöggen snubblade jag över detta äppelvin som i princip smakar som flytande äppelkräm
Luktar inte gott. Tonfisk påburk – hiss eller diss. Nyttigt, billigt och är en stapelvara som håller länge och perfekt att ha hemma eller på båten/sommarstugan/husbilen etc
Låt svalna och fördela dem i burkarna. Tryck ut blandningen i 6 portionsstora glasburkar. Finfördela kexen, dela de i mindre bitar och kanel i matberedare monterad med en kniv
se men var tvungen tyvärr slänga allt, för det var inte gott. Jag har länge gått och funderat på hur jag ska göra min favoritsås, majonnäs, ännu godare och ännu mer nyttigare
Nu är det avsmakat och precis lika gott som vilket chokladmousse som helst. Vispa spadet tills det ser ut som vispad äggvita och du kan vända upp och ner på skålen utan att det rinner ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.