Hjortfilémed potatisterrin, lingonpuck och portvinsås. Potatisterrin med chevré och örter. En sak som retar mig är att jag köpte en färsk mejramsplanta som jag verkligen pysslade med för att hålla liv i till nyårsaftonen, den skulle pynta upp det hela lite
Hjortfilé. Ställ potatisarna med den skårade sidan upp i en ugnssäker och smörad form. Lägg potatisen i en träslev så ligger den stadigt och du skär inte itu den av misstag
Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
Smaka av med salt, peppar och honung. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.