Fräs schalottenlök och vitlök mjuk i rikligt med olivolja tillsammans med de soltorkadetomaterna i en tjockbottnad kastrull på låg värme utan att den får färg
Blanda matvetet med de soltorkadetomaterna i en bunke. Vi käkade salladen tillsammans med broccolibuketter, tzatziki samt en rödbetssallad smaksatt med senap och dill (se recept här och här)
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Häll av oljan ur tomaterna. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
När risotton nästan är klar tar du i den soltorkade tomaten. Jag har ju redan skrivit om risotto en gång men efter som att det är så himlans gott så måste man ju laga det många gånger och på många olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.