Den här pastarätten med kyckling, spenatochsoltorkadetomater åt vi i fredags. Tillsätt vitlök ochtomater till kycklingen och fräs med en stund så att kycklingen får ta smak
Allt som är krämigt ochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
Strimla de soltorkadetomaternaoch lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken
Smaka av med salt och peppar och vänd sedan ner resterande spenat. Mer kanske att det tar lite tid, med först degen, som ska vila och sedan "kavlas" ut och göras till tagliatelle
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. Smulla i fårosten, klipp ned skinkan, och vänd också ned lök/spenatblandningenoch de soltorkadetomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.