I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilikaoch smaka av med salt och peppar
Toppa med de strimlade soltorkade tomaterna, oliverna och örterna. Krydda med salt och peppar. Fungerar bra att servera ihop med en pastasallad eller till någon form av potatis
Bland annat så fick den vara en av huvudingredienserna i den här risotton. När riset börjar bli klart så hälls tomatochbasilikan i riset och alltihop rörs ihop med riven parmesanost efter smak
När risotton nästan är klar tar du i den soltorkade tomaten. Jag har ju redan skrivit om risotto en gång men efter som att det är så himlans gott så måste man ju laga det många gånger och på många olika sätt
Jag önskar innerligt att jag hade henne lite nämre, men eftersom det nu inte är så, så får man hålla kontakten via andra medel istället, och det funkar ju det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.