Den här rödbetssalladen är en av sitt slag, för att vara helt ärlig. Äppelbitarna tillför så otroligt mycket till smaken och rödbetssalladen blir syrligt god och fräsch
Rödbetssallad1brk rödbetor ca 580 g2 syrliga gröna äpplen0,5 dl fint hackad saltgurka1 dl majonnäs1,5 dl lättvispad grädde1-2 msk pepparrotsalt, peppparGör så här Låt rödbetorna rinna av, skär i tunna stavar eller hacka dom i bitar (tärningar)Skala äpplena och riv på den grova sidan på rivjärnet
Gröp ur och vispa ihop avokadoköttet. Smaka av med citronjuice, tabascosås och salt. Ställ åt sidan. Koka upp vatten och ättiksprit i en vid kastrull och låt sedan sjuda
Här kommer 30 recept på billig vardagsmat – 1 middagstips för varje dag i hela månaden. 30 recept p. Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.