Recept glutenfritt mjukt , tunnbröd i stekpanna (vetefritt, vegan)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12-15 st
  • ev. 25 g jäst – jag utesluter själv jäst men du kan välja att jäsa degen om du vill
  • 550 g (6 dl) vatten eller valfri mjölk, t.ex. havremjölk eller rismjölk
  • 25 g (2 msk) neutral rapsolja
  • 20 g (2 msk – strukna mått) fiberhusk eller finax psyllium (finmalet pulver)
  • 140 g ( 2 dl) rårismjöl
  • 165 g (3,5 dl) glutenfritt havremjöl (kan ersättas i vikt med durra)
  • 1 knapp tsk salt
  • 1/2 tsk mortlade fänkålsfrön (kan uteslutas)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.