Blanda dressingen med linser, rödlök, persilja och smulad fetaost. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj linserna noga och koka dem enligt förpackningens anvisning
Toppa med riven pepparrot, brynt smör och kapris. 1 pkt torskfilé a 400 gOljaSalt o peppar1 pkt färska rödbetor50 g smörEn halv färsk pepparrot2 dl lätt cream fraiche2 dl lättgrädde1 msk citronjuiceKaprisSätt på ugnen på 175 C. 50 g smör
smör för stekning. smör för stekning. Bryn löken i smör och ta sedan upp den och lägg den åt sidan. Bryn potatisen i en rejäl klick smör tills den fått en fin brun färg
En klick smör. Jag har precis upptäckt de gröna linserna från Frankrike – Puylinser. Blanda hälften av kryddorna med smöret och lossa på skinnet över bröstet på kycklingen och stoppa in kryddsmöret
salt & peppar. Stek med rödbetorna i lite av smöret i en stekpanna tills det blir varmt. salt & peppar. Bryn resten av smöret i stekpannan tills det slutar bubbla och är ljusbrunt
Brynt pepparrotssmör. Smält smöret på svag värme. Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.