Premiärbakning av glutenfritt formbröd
Breadnerd
Breadnerd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • torsdag
  • 2 dl rismjöl
  • 3 dl durramjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk salt
  • 1/2 dl psylliumfröskal
  • 2 msk pofiber
  • 1/2 dl fibrex
  • 50 g jäst
  • 6 dl fingervarmt vatten
  • 1 msk rapsolja
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 1 äggvita Jästen rördes ut i det fingervarma vattnet och övriga blöta ingredienser blandades i
  • 20 min Under tiden värmdes ugnen till
  • 250 grader När formen sattes i den övre delen av ugnen så sänktes temperaturen till
  • 200 grader och lite vatten hälldes i en form i botten av ugnen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.