Vid behov serverar du något alternativ av kokos, ris eller soja till. Blanda ihop cornflakes, mandelspån, potatismjöl, vaniljsocker och hackad vitchokladoch fördela jämnt över frukten
Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Någon skillnad smakmässigt på pajerna blev det definitivt inte och jag kan rekommendera denna lite annorlunda paj, där man anar smak av kokos ochvitchoklad
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelspånoch hackad vitchokladoch strössla över jämnt. Ska jag vara ärlig så var det nog mest svågern som oförväget gav sig in i snåren och trotsade alla taggar, med ganska många rivmärken som beläning
Vispa ägg och äggulor pösiga och ljust kolafärgade tillsammans med sockret. Riktigt maffig blev kakan, som mycket väl klarar att stå på egna ben, men som smakar extra gott med vaniljsås, glass eller en klick grädde
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och strö över mandelspån. Rulltårtan är glutenfri, men kan också lätt göras laktosfri med laktosfri färskost och laktosfri eller mjölkfri choklad
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassa ochvitchoklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon chokladoch mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vitachokladen tills den smälter. Jag använde en lite mindre form än grundreceptet så kanske den var avgörande för gräddningstiden också
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.