Den här gången hade smöret tagits fram för sonen och jag skulle baka igen. Den är en ljushårig söt och snabb liten rackare som kommer smygandes och snor lite smör när man minsta anar
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Därav åter igen några dagar utan blogginlägg. Kakan på bilden som jag la ut på Instagram och Facebook måtte ha sett väldigt god ut, för nu är det önskat att jag även lägger ut receptet
Den är glutenfri – men definitivt inte kalorifri. Snickerscheesecaken som min svärdotter gjorde till dopfesten vill fler baka förstår jag, så här kommer receptet
Ja, och de gula killarna känner ni ju igen. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Och inte tär den varken på budget eller tålamod. Andra länkar till läckra recept är bland annat. Den som dragit igång detta firande av en bland allätare ofta försummad råvara är matjournalisten och dietisten Lotta Brink, som kan det mesta om linser, alltså inte bara min favorit, de röda
Egentligen vet jag inte hur pass denna dag har satt sig i oss svenskars medvetande. När jag funderade på hur jag själv relaterar tilldenna dag så hamnade jag oavkortat i sötsvängen
Lyxar tillden med olika smaker varje dag så tröttnar aldrig. Kika under kost & recept på under tiden. ) Promenix idag var halkigt blandat med pulsa igenom värsta snövallarna
Saftigt så det förslår så snåla inte med olivoljan som ska ringlas över innan gräddning. Kommer ni ihåg att vi nämnde att vår vän Madde i lördags hade bakat den absolut godaste focaccian vi hittills smakat när hon bjöd in till kalas
Sista semesterveckan så kom ju faktiskt solen tillbaka så vi fick njuta av denigen. Först for vi och skulle se om vi fick se någon bäver men vi fick bara se där den dragit fram och avverkat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.