Variation på glutenfritt formbröd med massor av piggeliningredienser
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl ljummet vatten, ca 34 grader 50 g färsk jäst
  • ½ dl mandelolja eller rapsolja
  • ½ dl mörk dadelsirap eller yaconsirap
  • ½ dl nyponpulver
  • 3 msk havtornspulver
  • ½ dl hela linfrön
  • ½ dl krossade linfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl pistaschkärnor
  • 1 dl hel, oskalad mandel
  • 2 dl hampamjöl
  • 2 dl brunt hirsmjöl
  • 2 dl mörkt bovetemjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.