Blanda ägg, mjölk och pesto i en skål. När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Gör så här. Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhacka ingredienserna till dressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Pesto gör du lättare och fortare än det tar att ta sig till affären för att plocka upp en burk OCH det blir så mycket godare
Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
1. Strimla gul lök och soltorkade tomater. Ha ner i en bunke tillsammans med pressad vitlök. 2. Låt tonfisken rinna av och häll ner i bunken tillsammans med resten av ingredienserna
Rör ut tomatpuré och senap i pannan så att det täcker alla quornbitar. 1 påse quornbitar. Tillsätt quornbitarna och låt dem få lite färg i pannan i ca 5 minuter. 1 påse quornbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.