Persisk kyckling i ugn
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 900 g kycklinglår
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk koriander malen
  • 1,5 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1,5 tsk salt
  • 1 st lime rivet skal
  • och saft
  • 100 g smör
  • 4 st vitlök
  • 900 g kycklinglår
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk koriander malen
  • 1,5 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1,5 tsk salt
  • 1 st lime rivet skal
  • och saft
  • 100 g smör
  • 4 st vitlök

Beskrivning

Kommentarer

  • gek123

     - 

    Sjukt gott. Jag blandar 1 burk kokosmjölk i "såsen" och lägger massor med färska dadlar i botten. Hela familjen älskar det!

Logga in eller Registrera för att kommentera.