Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetariskoch alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från ochtraditioner som man har fått hemifrån
Hade nästan maten färdig när de kom, det fickbli en kycklinggratäng… lätt att göra och mättande. Idag har det varit en härlig dag, solen har visatsig nästan hela dagen och man har verkligen kunnat njuta av värmen igen
Servera den grekiskakycklingen med grönsaksgryn ochtzatziki. Kyckling. Blanda ihop oregano, paprikapulver, salt, peppar ochrivetcitronskal på en tallrik
Lägg kycklinglårenoch de hela vitlökarna som du skär av en bit av toppen på i en ugnsform. Saftigochsmakrikkyckling med härliga smaker från Mellanöstern
Servera kycklingen med risoch grönsaker. Servera detta med risoch grönsaker. Riset kan självklart bytas ut mot kokt potatis eller pasta om man föredrar det
Som ni alla säkert vet så är det är lätt hänt att kycklingblir torr, men i denna rätten så slipper man det och får iställetriktigtsaftigoch mör kyckling
Ta ut och servera med risoch sallad. Servera gärna med vermicelliris, recept finns HÄR. Den får sinmustigaoch goda smak av koriander, vitlökochcitron som får puttra tillsammans med kycklingochpotatisiugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.