Pepparstekt fisk med röd sallad och dillolja
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g vit
  • fast fisk i bit
  • Ev stakgarn
  •  
  • Kryddmix
  • 3 msk rosépeppar
  • krossad
  • 2 kvistar färsk timjan
  • hackad
  • 2 kvistar bladpersilja
  • strimlad
  • ej stjälkar
  • ½ knippe gräslök
  • fint skuren
  • 2 kvistar dragon
  • strimlade
  • ej stjälkar
  • 3 msk rostad lök
  • 1 dl panko
  • asiatiskt ströbröd
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Röd sallad och syrad lök
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 rödlök
  • skalad och skivad
  • 1 röd paprika
  • ugnsrostad och skalad
  • 8 cocktailtomater
  • skållade och skalade
  • 1 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • Svartpeppar ur kvarn
  •  
  • Garnering
  • 1 röd chili
  • urkärnad och tunt skivad
  • Dillolja
  • Flingsalt
  • Plockad dill
  •  
  • Tillbehör
  • Ruccola
  • Klyftpotatis
  • ugnsstekt eller friterad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.