Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 dl kokta röda bönor. 1 röd paprika. 2 tsk italiensk salladskrydda. 4 dl pasta, t ex penne 1 purjolök 2 dl kokta röda bönor 1 röd paprika 1 grön paprika ca 200 g färsk spenat eller sallat. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Limen ger en härlig syra till det hela, vi serverade med en liten tomatsallad till. Tomatsallad. Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry ochfiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
curry ochvitlöksbröd (M fyller år har valt,vi sköt på den från förra veckan). Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.