Mandelbakad fisk med potatispuré och sallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk sambal oelek
  • 0.5 tsk spiskummin, malen
  • 1 msk rapsolja
  • 50 gram mandelspån
  • 600 gram torskfilé
  • 0.5 knippa(en) hackad persilja
  • 0.5 st Citron , saften
  • 3 msk smör
  • 1 salt och svartpeppar
  • 700 gram mandelpotatis
  • 1 dl mjölk
  • 1 st paprika
  • 1 olivolja och balsamvinäger
  • 0.5 st isbergssallad
  • 200 gram färska eller frysta haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.