Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Med lite extra citron på fiskenoch en stor bunte grönsallad hade vi en näringsrik middag på bordet, med lite variation på både innehåll och smaker jämfört med de vanliga fiskpinnarna
Servera gärna en god sallad av rivna morötter och gurka på en bädd av skivade tomater. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.