Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 240 g Apetina® grillost Arla® Smör-&rapsolja 5 dl kokta röda linser 1 äpple rivet skal och saft av 1 citron 1 kruka färsk mynta 1 vitlöksklyfta ½ rödlökar 250 g körsbärstomater 1 liter blandad grönsallad 1 dl rostade cashewnötter 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 1 surdegsbaguette
DelaTwitterFacebookSkriv utE-postPinterestWhatsAppLinkedInGillaGilla Laddar. Matig salladmedrödalinser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linsermed rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Så här gjorde jag min couscous salladmedlinseroch solrosfrön. Jag har blivit så förtjust i rödalinseroch tänkte att de måste vara goda att ha i en sallad
När linserna kokat klart, rör med dem med. Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariska biffar till middag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Lägg på ett fat och toppa medäppletärningar, senapskräm och evenuellt hackad dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.