Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Jag ska snart kolla in Anne Lundberg och Paul Svensson på SVT men först - recept på den här Ottolenghisalladenmedpäronoch pecorino som vi faktiskt åt för första gången på nyårsafton förra året
Jag är inte jätteförtjust i kapris, men kan ändå tycka att det ger schysst smakbrytning i det mesta Så jag låter dem vara med i olika rätter, men äter sedan inte själva bären
Denna sallad är smakrik och då känns dressing lite överflödig. Till en portion sallad behöver du. Fräs det i lite matfett och krydda med salt och lite torkad rosmarin
Servera salladenmed yoghurten och bröd. Lägg salladoch rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Jag ville hitta på en ny sallad till kvällens middag och den här blev det. Tranbären tänkte jag strö över köttet ett tag men de hamnade till slut i salladen
Servera salladenmed yoghurten. Lägg salladoch rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.