salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 4 råa chorizokorvar. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Med det menar jag att det måste vara en bra balans av någonting med en kick i (som tex hackad chili) som något som tar udden av det där starka (som ost och något grönt)
Servera chorizomed rostad potatissallad, stekt citron och rökt paprikayoghurt. Stek chorizo runtom och den halva citronen på snittytan i en stekpanna med olja
Stek i smör och på med allroundkrydda. En blandning av sött och salt. Det hade säkert varit gott med en vinägrett på, men det går ju inte hem hos alla hemma hos mig
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.