Dela kärna ur och finhacka chilin. chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño och chorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
Fyll paprikahalvornamed röran, och fördela resterande ost över. Och självklart kan du välja annan färg på paprikan om du hellre vill det, orange, gul eller grön går lika bra
Jag och tonåringen kom fram till att den vanliga varianten med grillad kyckling är godare. (Eller så använder du ett superpraktiskt mackjärn som gör att det går supersnabbt att fixa maten men efteråt blir det en massa jobba med att rengöra mackjärnet
Servera med valfri sallad. Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
Häll med hjälp av en pastaslev över innehållet till en glasburk. Kärna ur och strimla paprikorna, skiva rödlök och vitlöksklyftor tunt, kärna ur och skiva chilin tunt
Quesadillasmed kikärter, spenatoch fetaost har jag gjort så många gånger så gott. Med en fejkad sedel och en lite skrynklig kostym på sig ska han köpa sängen och sedan dagen efter åka tillbaka hem igen
salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 0,5 msk rökt paprikapulver. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.