), lök, kronärtskocka. Menbara nästan. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget meddet man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av enmassa grönsaker
Det blev med sallad, tomat, lök, gurksallad, hickorysås, bacon, dressing och ost. Smaka på ordet. Problemet var att de blev så höga så man knappt fick in dem i munnen
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det räcker fint med paprika och lök men champinjoner skulle nog passa fint också. Mendet hade kunde varit värre, mycket värre så jag ska inte klaga och lägga ner mer tid på att berätta om min fysiska status
Att detsen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är en annan historia och många svordomar senare, men nu är dom på plats
Skär det tinade baconet i bitar och stek på mellanvärme i några minuter. Skär lökenoch paprikan i små bitar och stek på dem snabbt, de ska inte bli mjuka
Ös gärna på rejält med parmesanost, det gör det hela bara mer krämigtoch gott, och för dom som gillar svartpeppar så kan herr M rekommendera att dra några rejäla drag medpepparkvarnen också
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämigoch höstig. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.