Om västerländsk aubergine används så skala, dela i bitar och häll på saltet. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
salt och malen svartpeppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Halvera auberginernaoch skär rutmönster i varje halva. Aubergine. Skala och riv vitlök. Gnid in vitlök och olja samt salt och peppar efter smak över varje auberginehalva
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Häll därefter på de passerade tomaterna, aubergineköttet, garam masala, gurkmeja, röd chili, de fint stötta korianderfröna samt saltet
Slå på tomaterna, lägg i buljongtärningen och krydda med basilika och lite malen svartpeppar. Ta ett hushållspapper och torka bort så mycket vätska som möjligt från auberginen
Fylld aubergine med kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginenoch gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.