Långlagad gryta på picnicbog med chorizo och tre sorters paprika. Krydda dem med salt och svartpeppar. Serverad med polenta gav den mig den energikick jag behövde inför en kväll i simhallen med dubbla simskolepass
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Det låter säkert jättekonstigt men det är så gott och man blir verkligen mätt på få kalorier
Denna gång medrosmarinoch flingsalt. (När jag jobbar med två olika mjörsorter bukar jag hälla upp mjöltet i separata bunkar för att ta lite av varje i taget
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Rör ner selleripuré och hasselnötter, spara några till garnering, smaka av med svartpeppar. Fräs det tillsammans med riset i smör-&raspolja i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.