Till påsk måste man äta sill. Personligen älskar jag senapsill. Det här receptet på senapsill kommer från min mamma och den är faktiskt den godaste senapsill jag ätit
Påskenssillar blev favoriter i repris. Och fler sillar med påsk- och vårsmak finns här. En citrussill i klassisk 1-2-3 lag där citronsaft fick ersätta ättikan och en krämig äppelsill med matjesill och gräddfil
Måndag 30 mars 2015. Ingen påsk utan sill. Håller ni med. Vi kan i alla fall inte tänka oss en påskbuffé utan en endaste sillsort, det skulle kännas torftigt och som att något fattades oss
Jag är själv för “trygga sillar” men brukar experimentera varje jul. En jul provade jag på en saffranssill, men min mamma, som också är anhängare av “trygga sillar” blev förskräckt
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
1. Skölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Koka en lag av ättikssprit, vatten, socker, krossad vitpeppar, krossad kryddpeppar, lagerblad och kryddnejlikor
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Ja, nu har mannen fyllt år igen. Igår faktiskt men vi firade honom idag. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.