Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna tillinnan du lägger på kaninrumporna. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Tillpåsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Jag ville gärna göra tårtan i en smal och hög form, då minamindre formar inte är öppningsbara blev det till att investerai en ny form
Grunden tillinlagdsill är en lag kokt på ättika, socker och vatten. Något som är väldigt enkelt och som du kan imponera med på julbordet, är att lägga indin egna sill
Den godaste sillen, enligtmig, är absolut löksillen på Jul eller Påskbordet. Jag har fått nån dille på granatäpple just nu så det är mycket sånt med i recepten och sillenfick även den bli smaksatt med dessa röda rubiner
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att mininte så stora förtjusning av denna för så många delikatessinte är så stor brukar jag alltid smaka en litenbit
Jag fick receptet på dessa kakor av en kollega för många år sedan. Det blev 30 stycken i småbrödsformar som är något högre än vanliga. 2 hg smör, 2 tsk vaniljsocker, 2 äggulor, 11/2 dl socker, 4 dl vetemjöl. Blanda allt och gör en rulle som skärs i ca 30 bitar och läggs i formarna. 2 äggvitorvispas. Klicka ovanpå mördegen och grädda i 150-160 grader i 20-30 minuter. Enligt receptet blir det 24 st i. bullformar och 36 st i småbrödsformar. 2 tsk vaniljsocker. 2 äggvitorvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.