Sill till påsk i olika varianter
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 bufféportioner
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 tsk fransk senap
  • 0,5 tsk sesamolja
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 msk sesamfrön
  • 0,5 msk senapsfrön
  • 8 var
  • 6-8 bufféportioner
  • 0,5 dl ättiksprit
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 2 tsk krossad kryddpeppar
  • 0,5 tsk krossad vitpeppar
  • 1 lagerblad
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 skivad röd lök
  • 0,5 citron
  • 0,5 dl havtornsbär
  • (som du kan hitta i frysdisken)
  • Matjessill med picklad rödlök och brynt smör
  • 4 portioner
  • 400 g matjessill
  • 1,5 dl rumsvarmt vatten
  • 1 dl strösocker
  • 0,5 dl ättiksprit
  • 3 små rödlökar
  • 75 g smör
  • 2 hårdkokta ägg
  • Gräslök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.